ÇOKOMEL BEY'İN GÜNLÜĞÜ - BU İŞTE TAKIM ARKADAŞINI İYİ SEÇECEKSİN

Merhabalar sevgili dostlar,

Diyet seyir defteri bilmem kaçıncı gün. Kaptan'ın notu "Takım Arkadaşını İyi Seçeceksin"

Efendim haftalar önce eşim ve ben kilo vermek için karar verdiğimizde bu işin altından tek başımıza kalkamayacağımızı anlamıştık. Dedik ki iyisi mi biz bir diyetisyene gidelim profesyonel destek alalım.

İyi ki de gitmişiz, iyi ki de Banu hanım gibi harika bir diyetisyene denk gelmişiz. Şans bizden yana olunca, Banu hanımın programı ile yelkenleri rüzgarla doldurduk ve son sürat istediğimiz ideal kiloya doğru ilerliyoruz.

Malumunuz Hasankeyf gezimizde diyeti biraz esnetmiş olsak dahi kilo vermemiz durmamış ve geçtiğimiz Cumartesi günü gittiğimiz kontrolümüzde kilo kaybının devam ettiği ve çoğunun yağlardan gittiği müjdesini aldık.

Bu bizim için büyük bir motivasyon oldu. İnsan emeğinin karşılığını aldığını görünce ilk günkü azimle diyetine devam ediyor. Hayatımız çok daha rahat ve konforlu olmaya başladı. Atılan fazla kilolar sayesinde daha dinç hissediyoruz. Daha dinç hissettiğimiz için daha enerjiğiz. Daha enerjik olduğumuz için daha mutluyuz. Daha mutlu olduğumuz için stres seviyesi neredeyse yerlerde. Bu bir birini takip eden bir daire şayet bir defa bu daireyi çevirmeyi başarabilirseniz bu sizin yaşam tarzınız haline gelecek ve her şey çok daha güzel olacak.

Ne diyorduk "diyet seyir defteri bilmem kaçıncı gün. Kaptan'ın notu -Takım Arkadaşını İyi Seçeceksin-"
Teşekkürler Banu Hanım. Hedeflerimize doğru TAM YOL İLERİ! TÜM YELKENLER FORA !

İlk Değerler: 
Kilo:88
Yağ Oranı:23.7

İkinci Değerler: 
Kilo:84
Yağ Oranı:20.7

Üçüncü Değerler: 
Kilo:81.8
Yağ Oranı:18.8

Diğer Yazılarım için: ÇOKOMEL BEY

Yorumlar